در طرح مطالعاتي منطقه نمونه گردشگري بوجه خمين اين منطقه تا شعاع 50 کيلومتر بررسي شده و آثاري که منجر به حضور و تداوم گردشگر در اين منطقه ميشود،شناسايي شده است.
از جمله جاذبههاي بالقوه اين منطقه ميتوان به منزل تاريخي امام خميني(ره)، تپه تاريخي بوجه و پارک بوجه خمين اشاره کرد.
در اين راستا پارک بوجه خمين در سه عرصه مورد مطالعه قرار گرفته است و براي هريک از عرصهها کاربريهاي مناسب پيشبيني شده است.
از کاربريهاي پارک بوجه خمين ميتوان به پارک تاريخ، مرکز همايش، کتابخانه، موزه، مکانهاي تفريحي فرهنگي، باغ ايراني، مرکز جوانان، مراکز ورزشي، فضاي خارجي نمايشگاه، آبنماها، پارکينگعمومي، پيست دوچرخهسواري، فضاي کمپينگ و آلاچيق اشاره کرد.
همچنين در طرح منطقه نمونه سرچشمه محلات شش پهنه ديده شده است که شامل هسته مرکزي، حفظ و تقويت محيط طبيعي، پهنه فرهنگي، بسط و توسعه فضاي گردشگران، توسعه درياچه و استفاده از پتانسيلهاي مزارع با مديريت بومي، دهکده گردشگري و محدوده حفظ طبيعت بکر با توجه به ارتقاء آب، خاک و منابع طبيعي است.
در اين جلسه موقعيت منطقه نمونه گردشگري آوه، کانالهاي آبي منطقه، جاذبههاي بالقوه منطقه، توجه به بازارهاي سنتي و بازار تهران براي منطقه، توجيه اقتصادي طرح، پهنهبندي سايت، پهنه روستا، پهنه کنار اتوبان و پهنه بازارهاي تهران و احداث دهکده گردشگري بررسي شد.
همچنين کليات منطقه نمونه گردشگري سرچشمه محلات تصويب شد و اجرايي شدن طرح مذکور منوط به استعلام و کسب نظر از کليه دستگاههاي اجريي مرتبط شد.
کليات مطالعات مناطق نمونه گردشگري بوجه خمين و منطقه آوه نيز مصوب شد که اجرايي شدن آن منوط به استعلام از کليه دستگاههاي اجرايي مرتبط خواهد بود.
در اين جلسه همچنين کليات مطالعات راهبردي، ساختاري روستاهاي هدف گردشگري گلدشت و انجدان مصوب شد.
همچنين با احداث مجتمعهاي گردشگري _ تفريحي فجر خمين، فدک، بهشت، باغچه سنتي بيبي دليجان و پرنديه زرنديه موافقت شد./115
انتهای پیام/